H Madonna στα δικαστήρια για το γιο της!


Μια δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Guy Ritchie, φαίνεται πώς έχει ξεκινήσει η Μadonna για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Rocco.

O Rocco, που τους προηγούμενους μήνες συνόδευε τη μητέρα του στην περιοδεία της, λίγο πριν τις γιορτές πήγε στη Μεγάλη Βρετανία για να περάσει χρόνο με τον πατέρα του. Ενώ όμως επρόκειτο να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη στις 22 Δεκεμβρίου, εκείνος αρνήθηκε και αποφάσισε να περάσει όλη την περίοδο των γιορτών με τον Guy Ritchie. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός δε θέλει καθόλου να γυρίσει στη μητέρα του.

Η Μadonna κατέφυγε στο δικαστήριο, όπου με σχετική απόφαση ο Guy Ritchie διατάχτηκε να επιστρέψει άμεσα το Rocco στη μητέρα του, αλλά παρ’ όλα αυτά μέχρι και σήμερα ο 15χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αγγλία.

Η Madonna πέρασε τις γιορτές στη Νέα Υόρκη με τα αλλά τρία της παιδιά και η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Το ζευγάρι χώρισε το 2008 μετά από επτά χρόνια και εκτός από το Rocco, που είναι βιολογικό τους παιδί, έχουν υιοθετήσει μαζί έναν ακόμα γιο, το 10χρονο σήμερα, David Banda.